Citizenship Expo at IREIS 2016

Citizenship Expo

International Conferences, 2 Nov 2017, Thursday

Conferences Time Duration   Focus
Conference 1 12.30 pm 1.00 hrs   PANEL DISCUSSION - International Residency & Citizenship Conference 2017

MODERATOR:
Sam Bayat, Bayat Legal Services

PANEL BOARD:
Arton Capital
CS Global Partners
Apex Capital Partners
Chetcuti Cauchi
SKIPA
Invest Turkey
Conference 2 1.30 pm 1.00 hrs   PANEL DISCUSSION - UAE Real Estate Market Outlook 2017-2020

PANEL BOARD:
JLL
Cavendish Maxwell
Cluttons
Session 1 3.00 pm 30 mins Cyprus -
Charlie Peter Savva, Chetcuti Cauchi
Session 2 3.30 pm 30 mins Malta -
Dr Jean Philippe Chetcuti, Chetcuti Cauchi
Conference 4 4.00 pm 1.00 hrs PANEL DISCUSSION - EB5 / UK Investments

MODERATOR:
Mrs Mona Shah, Mona Shah & Associates PLLC

PANEL BOARD:
Steve Strnisha, Cleveland International Fund -
CMB Regional Centre -
David Hirson, David Hirson & Partners LLP
Session 3 5.00 pm 30 mins St. Kitts -
Mrs Dorietta Fraites, SKIPA
Session 4 5.30 pm 30 mins Portugal -
David Machado, Tiago Camara, Top Investor Visa
Session 5 6.00 pm 30 mins Greece


Country / Project Presentation, 3 Nov 2017, Friday

Sessions Time Duration   Focus
Session 1 3.00 pm 30 mins Grenada -
Alexander Bello, CS Global Partners
Session 2 3.30 pm 30 mins St Lucia -
Romain Weinstein, Apex Capital Partners
Conference 1 4.00 pm 1.00 hrs PANEL DISCUSSION - EB5 / UK Investments

MODERATOR:
Mrs Mona Shah, Mona Shah & Associates PLLC

PANEL BOARD:
Devin Williams, EB5 Global -
Carolyn Lee, Miller Mayer -
Andrew R. Graves, US Immigration Fund
Session 3 5.00 pm 30 mins Antigua & Barbuda -
Romell I.P Tiwari, AIT Mgmt
Session 4 5.30 pm 30 mins Cyprus -
Simons Simillides, Pafilia


Country / Project Presentation, 4 Nov 2017, Saturday

Sessions Time Duration   Focus
Session 1 3.00 pm 30 mins Dominica -
Alexander Bello, CS Global Partners
Session 2 3.30 pm 30 mins Spain
Conference 1 4.00 pm 1.00 hrs PANEL DISCUSSION - EB5 / UK Investments

MODERATOR:
Mrs Mona Shah, Mona Shah & Associates PLLC

PANEL BOARD:
Nuride -
Rancon Regional Centre -
Robert Sloposky, Signature Bank -
Oswaldo F. Torres, Torres Law
Session 3 5.00 pm 30 mins Greece
Session 4 5.30 pm 30 mins Cyprus-
Nesar Khan, FP Global
Session 5 6.00 pm 30 mins Canada